Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

21 september 2012

Beste prijsvergelijkers op het internetEr zijn veel prijsvergelijkers op het internet maar er zijn erg weinig goede en ze geven zeker niet de laagste prijzen.
Voor België zijn er zelfs geen goede prijsvergelijkers!!
Blijkbaar durft bijna niemand zijn (te dure) online prijzen publiceren.


Als je de goedkoopste prijs van een product zoekt, zoek dan eerst hier in Duitsland op:

http://www.preissuchmaschine.de/

En daarna in Nederland op:

http://tweakers.net/pricewatch/ of op http://nl.hardware.info/prijsvergelijker/


Voor prijzen in Belgïe is de beste keuze: http://www.beslist.be/ , maar veel goede prijzen hebben ze niet.


Als je met andere prijsvergelijkers nog betere prijzen krijgt, dan hoor ik het graag.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Philip,

  Uw blog staat bovenaan in google op de woorden "Beste prijsvergelijker". Op gebied van energieprijzen vergelijken zijn er veel verschillende prijsvergelijkers, maar vaak zijn ze niet meer actueel. Met Energievergelijking.nl kan iedereen uitgebreid prijzen van energie vergelijken en direct besparen. De prijsvergelijker is onafhankelijk, duidelijk en overzichtelijk. Dat wilde ik alleen maar even melden voor als mensen op energie willen besparen. Bedankt en nog een prettige dag toegewenst. Vriendelijke groet, Frank.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Philip,

  Mocht je interesse hebben om onze producten (links) ook te vermelden in jou blogs dan zouden wij uiteraard als kleine zelfstandige hier heel blij mee zijn. Het is als kleine zelfstandige vechten tegen grote spelers op de markt. Terwijl onze prijzen ook uiterst concurentieel zijn. Onze website kan u vinden op www.hcscomputers.be

  Wij bieden meer dan 25000 artikels aan in de IT sector, gaande van kleine hardware, latops, pc's, schermen enz. tot grote servers en SAN oplossingen

  Onze prijzen behoren tot de goedkoopste op de markt, doch de grote spelers hebben meer budget om zich in google en andere vergelijkingssites te profileren als de beste speller op de markt. Wij als kleine zelfstandige bieden ook persoonlijke hulp aan bij de aankoop en naservice bij onze klanten. Dat is iets wat je niet of moeilijk kan verwachten bij de grote spelers.

  Indien u ons zou kunnen vermelden in uw blogs als online winkel bij uw artikels voor een product zouden wij dat uiteraard zeer op prijs stellen.

  Mvg,

  Peter Van Boom
  HCS-Computers

  BeantwoordenVerwijderen