Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

7 april 2011

Download Tips voor gratis software

30 tips voor gratis software:

Heb ze alle 30 persoonlijk getest en ze staan bijna allemaal op al mijn computers.
Klik op de naam van de software voor meer informatie en om deze te downloaden.
1

7-Zip

7-Zip is een gratis software om zip-files te bewerken, en vooral het werkt ook het met RAR bestanden.

2

Adobe Reader

"Adobe Reader" maakt het mogelijk om PDF-bestanden te lezen, gedeeltelijk te bewerken en af te drukken.

3

PDFCreator

Met de gratis PDFCreator kan je Pdf's lezen, maken en bewerken. Gratis alternatief voor de dure Adobe Acrobat.

4

VLC media player

VLC media player is een zeer goede mediaspeler die bijna alle audio- en videobestandsindelingen afspeelt (o.a. avi, mpeg, asf, wmv, mov, flash video, wma, mp3, ogg en aac). Onmisbaar op elke PC.

5

Glary Utilities

Glary Utilities is een bundel met (bijna) alles wat u nodig hebt.In Glary Utilities vindt u allerlei onderdelen om rommel van de pc op te ruimen, zoals dubbele bestanden, lege mappen, ongebruikte registersleutels, enzovoort. Ook repareert het programma fouten in het Startmenu en verwijdert het spyware en gevaarlijke opstartbestanden

 
6

SUPERAntiSpyware Free Edition 

SUPERAntiSpyware richt zich op de verwijdering van spyware, adware, Trojans, dialers, wormen, keyloggers, hijackers en andere malware. Er zijn veel anti-spyware programma's, maar deze vind ik de beste

7

Picasa

Picasa is het uitstekende en zeer gebruikersvriendelijk fotobeheerprogramma van Google. Als u Picasa voor het eerst start dan zoekt en rubriceert het programma alle foto's en afbeeldingen die op je PC staan. Handig als u veel foto's verspreid over uw PC heeft staan .

 
8

avast Free Antivirus

"avast Free Antivirus" is een gratis virusscanner voor thuisgebruik. Mijn favoriet onder de gratis antivirussoftware

.
9

CCleaner

CCleaner is een van de beste programma's om uw pc snel en grondig mee op te schonen. Met CCleaner kunt u tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen opruimen.

10

Adobe Flash Player

De gratis "Adobe Flash Player" maakt het mogelijk om Flash-animaties op je PC af te spelen

.
11

Skype

Met Skype kan je gratis over het Internet telefoneren en kan je elkaar via je webcams zien.

12

Format Factory

Format Factory is een multifunctionele media converter.

Converteert al je video bestanden naar MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. Al je  geluidsbestanden naar MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV en al je afbeeldingen naar JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA.Ript een DVD naar een video bestand , ript een muziek CD naar een audio bestand. Ondersteund MP4 bestanden voor iPod, iPhone, PSP en BlackBerry..

13

Google Earth

Met Google Earth kunt u naar elke locatie ter wereld vliegen om satellietbeelden, kaarten, terreinen, 3D-gebouwen te bekijken, van melkwegstelsels in de verre ruimte tot de ravijnen in de oceaan..

 
14

CDBurnerXP

CDBurnerXP is een gratis software om cd's en dvd's te branden, Blue-Ray en HD-dvd's inbegrepen. Het kan tevens ISO’s branden en maken en heeft een meertalige interface.

 
15

GIMP

GIMP (GNU Image Manipulation Program) is het uitgebreidste en beste gratis programma voor fotobewerking

 
16

iTunes

Apple’s muziekspeler iTunes.

 
17

Windows Live Movie Maker

Met Windows Live Movie Maker maak je eenvoudig video’s, die je naar eigen smaak kunt bewerken. In een paar muisklikken publiceer je een filmpje op het internet, bijvoorbeeld op MSN Video of YouTube.

 
18

PowerPoint Viewer

Geen Microsoft Office met Powerpoint op je computer? Met Microsoft Office PowerPoint Viewer 2007 kunt u volledige presentaties bekijken die in PowerPoint 97 en hoger zijn gemaakt.

 
19

Free YouTube to mp3 convertor

Gebruik Free YouTube to MP3 Converter om enkel de mp3’s te downloaden van YouTube video’s.

 
20

Foxit Reader

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een eenvoudige, lichte PDF reader, die echter veel sneller opstart dan het uitgebreide, maar trage en logge Adobe Reader.

 
21

Audacity

Audacity is de beste gratis editor om uw muziek mee te bewerken. Met Audacity kunt u makkelijk knippen en plakken in geluidsbestanden en uw eigen mix maken.

 
22

Microsoft Office 2010 Professional Plus (32 Bit)

Hier kan je de 60-dagen-gratis van Microsoft Office 2010 Professional downloaden.

 
23

Windows Live Mail 2011

"Windows Live Mail" is de opvolger van "Outlook Express" , een gratis e-mailprogramma.

 
24

Vuze (Azureus)

Met Vuze kunt u gratis bestanden downloaden zoals muziek,films of software. Vuze is gratis te gebruiken, voorheen stond dit programma bekend onder de naam Azureus.

 
25

MediaMonkey

MediaMonkey is de ideale alles-in-een muziekbeheerder en audiospeler. U kunt uw muziek ermee converteren, rippen, branden, ordenen en afspelen. Een must als je meer dan 50.000 mp3’s in je muziekcollectie hebt! Gebruik hem zelf ook.

 
26

Win7 Library Tool

Netwerkschijven kunnen niet toegevoegd worden aan de standaard bibliotheken omdat deze niet geïndexeerd zijn, erg lastig wanneer mappen bijvoorbeeld op meerdere computers staan. Met Win7 Library Tool kunnen mappen maar ook netwerk locaties toch toegevoegd of verwijderd worden aan een bibliotheek

 
27

FastStone Capture 5.3

Laatste gratis versie van deze krachtige Screen Capture software. Met FastStone Capture kunt u in een handomdraai een screenshot van (een deel van) uw beeldscherm maken. U kunt deze afbeelding vervolgens bewerken, opslaan of per mail versturen. 

 
28

ImgBurn

ImgBurn is een lichtgewicht CD, DVD, High Definition DVD en Blu-ray brander applicatie. Met ImgBurn kunt u verschillende taken uitvoeren; lezen, creëren en schrijven van image bestanden.

 
29
download (Custom)

Freemake Video Converter

Met de "Free Video Converter", kan je je video's naar eender welk ander formaat omzetten

30

YouTube HD Transfer

Met YouTube HD Transfer kan je video"s van YouTube naar je harde schijf downloaden in allerlei formaten en kwaliteiten , zoals low/high quality FLV, High Definition MP4 (720p) en zelfs Full High Definition MP4 (1080p).

2 opmerkingen: