Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

9 december 2010

Eindelijk een krachtige en betaalbare mini PC om al je digitale media met je TV te verbindenEindelijk, de Asrock Vision 3D 137B!

Met deze computer haal je alles in huis wat je nodig hebt om je digitale media vanuit je luie stoel te bedienen en op je TV te bekijken (zonder een laptop op je schoot). Je hoeft enkel je huidige bestanden naar zijn harde schijf te kopiëren (of je externe harde schijf, USB-stick, geheugenkaartje of NAS-server erop aan te sluiten) en je bent klaar.
Door zijn kleine afmetingen (20cm breed, 7cm hoog en 20cm diep), kan je hem zonder moeite onder of naast je TV zetten en vooral, hij is bijna geruisloos.
Surfen op het internet, films afspelen die op je PC staan, BluRay's, DVD's en CD's afspelen, je muziek beluisteren, bestanden op je PC bekijken, ... , alles wordt mogelijk!

Met de Asrock Vision 3D 137B haalt u een krachtige nettop (= kleine computer die weinig energie verbruikt) in huis. In de compacte en stijlvolle behuizing zitten onder andere een Intel Core i3-370M processor, 4GB DDR3 geheugen, een 500GB harde schijf en een snelle NVIDIA GeForce GT425M videokaart. De ingebouwde Blu-ray speler zorgt voor een nog uitgebreidere HD ervaring. En als je nog geen losse BluRay-speler bezit, is het zeker interessant, vermits je dan geen extra 120 à 200 euro voor zo'n toestel dient uit te geven!

Bediening
Met de bijgeleverde afstandsbediening

Aansluitingen
Niet alleen de snelheid van de Asrock Vision 3D 137D is vernieuwend, ook het aantal aansluitingen. Zo biedt deze nettop u 3x USB3.0 poorten (2x voorzijde, 1x achterzijde), een HDMI 1.4 poort met 3D ondersteuning, eSATA en een Gigabit LAN poort. In combinatie met de ingebouwde 802.11b/g/n netwerkadapter zorgt dit ervoor dat deze gemakkelijk te integreren is in uw thuisnetwerk.

Klik op de afbeelding om te vergroten
THX gecertificeerd
De Asrock Vision 3D biedt niet alleen 3D ondersteuning, maar is tevens THX gecertificeerd. Door middel van de HDMI 1.4 poort kunt u genieten van 7.1 HD audioformaten zoals Dolby True HD en DTS Master Audio

Prijzen vanaf 590 euro (Windows 7 niet bijgeleverd), een koopje als je ziet wat je voor deze prijs krijgt! Klik hier voor de goedkoopste online prijzen.

Update van 23/3/2011: Er is nu ook een nog snellere uitvoering verkrijgbaar: de Asrock Vision 3D 156B met een Core i5 560M processor vanaf 750 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten