Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

8 april 2012

TV kijken op je iPad, iPhone, PC, notebook of Android GSM? Dat kan nu met Telenet Yelo!

Vanaf nu ben je niet langer afhankelijk van je tv-toestel om televisie te kijken. Met Yelo kijk je in en rond je huis (zo ver je Wi-Fi reikt) simpelweg tv op je iPad, iPhone en alle Android smartphones. Yelo is vandaag gratis en toegankelijk voor iedereen die beschikt over digitale televisie en internet van Telenet.

De dienst is wel gratis, maar let wel op je downloadvolume, want als je 1 uur TV kijkt op je iPhone of iPad zal je ongeveer 450MB gedownload hebben! Met je PC zal dat zelfs bijna 1000MB zijn!


Hoe Yelo gebruiken? from Telenet on Vimeo.

Wat is er nu?
 • De Yelo app voor iPad, iPhone en Android.
 • 30 Live TV-kanalen.
 • Een heel pak relevante en gebruiksvriendelijke services:
  • de elektronische tv-gids met programma-informatie voor 14 dagen
  • Video-on-Demand: films aanvragen uit een selecte en actuele filmcatalogus.
  • Programmeren van de Digicorder van op afstand

 • Yelo op op je computer of laptop
 • Yelo via Telenet hotspot
Voor meer info en downloadlinks kan je terecht op de Yelo-website.

4 opmerkingen:

 1. En hoevel GB/uur verbruikt die "voorlopig gratis" dienst? Het enthousiasme zal snel voorbij zijn als sommigen sneller dan verwacht aan hun datalimiet zitten, vrees ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op de iPad en iPhone verbruikt Yelo tussen 0,7 en 1Mbit per seconde. Op PC's zal dat ongeveer 1,3Mbit per seconde worden. 1Mbit per seonde is 0,125MB per seconde, dus 7,5MB per minuut. Na uur TV kijken heb je dus 450MB gedownload.
  1GB (=1024MB) downloaden geeft je dus 2 uur en 16 minuten TV kijken. Dat valt dus eigenlijk nog mee. Vermits Yelo enkel verkrijgbaar is voor de Telenet klanten die een televisie en een internetabonnement hebben, mikken zij dus vooral op hun Shake klanten (Silver=15GB, Gold=30GB en Diamond Shake=80GB downloadlimiet), maar vooral als promotie voor hun Shake+ abonnement waar je geen downloadlimiet meer hebt.
  Samengevat: enkel bij een Shake+ abonnement kijk je altijd gratis, anders dien je rekening te houden dat je 1GB van je downloadlimiet kwijt bent per 2uur en 16 minuten TV kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor GSM data abonnementen is het natuurlijk een heel ander verhaal. Opletten is daar meer dan zeker de boodschap! Laat ons hopen dat ze daar zo snel mogelijk ook betaalbare abonnementen zonder downloadlimiet aanbieden. Het zal misschien nog even duren, maar ze komen er zeker aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt in ieder geval voor je reactie, heb het artikel ondertussen met een waarschuwing aangepast.

  Prettig kerstfeest!

  BeantwoordenVerwijderen