Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

17 december 2010

Welke luidsprekers kopen? Beluister en test ze 8 weken gratis bij u thuis!

Teufel is een vooraanstaand Duits online leverancier op het gebied van Audio en Hi-Fi.
Ultima 60Theater 80

Het Duitse bedrijf Teufel is al sinds 1979 actief als producent van hoogwaardige audioapparatuur en is aan een behoorlijke opmars binnen Europa bezig.

Uit alle testen die ik tot hiertoe gelezen komen ze steevast als prijs/kwaliteit-winnaar uit de bus.

De opmars is mede te danken aan het online distributiemodel dat het bedrijf toepast op zijn gehele productlijn. Teufel biedt de producten exclusief aan op het internet (via http://www.teufel.eu/) en daarenboven rekenen ze geen transportkosten aan! Door het overslaan van de traditionele verkoopkanalen, is Teufel in staat hoogwaardige producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Naast gunstige prijzen biedt dit business model de consument bovendien service uit eerste hand. Na aankoop van een Teufel product heeft de consument bovendien maar liefst 8 weken bedenktijd om te beslissen of het product volledig naar wens is, indien dit niet het geval is kan het product gewoon retour naar Duitsland. Tot slot biedt Teufel een garantie van maar liefst 12 jaar op luidsprekers.

Klik hier om hun zeer uitgebreid gamma te bekijken en eventueel thuis gratis uit te proberen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten