Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

6 januari 2011

Een film die op je PC staat converteren voor gebruik op je GSM of Smartphone? Eén van de vele mogelijkheden van het gratis Free Studio 5 softwarepakket.

Wie met multimedia werkt, weet maar al te goed dat hij over een uitgebreid arsenaal tools moet beschikken om allerhande conversies uit te voeren. Met dit pakket beschikt u in één klap over 49 applicaties om video en audio te branden, te converteren en uit te wisselen via het internet. DVDVideoSoft Free Studio lijkt wel een cadeautje waarin u steeds weer nieuwe functies ontdekt.

Free Studio converteert vrijwel alles wat er maar te converteren valt. Waarom zou je nog langer allerlei verschillende programma's gebruiken als je het allemaal voor elkaar krijgt met deze applicatie?

De nieuwe Free Studio 5.0 beschikt over acht onderdelen: YouTube, MP3 en Audio, CD-DVD-BD, DVD en Video, Foto en Afbeeldingen, Mobiel, Apple Devices en 3D. Binnen deze categorieën is DVDVideoSoft er in geslaagd alle 49 programma’s geïntegreerd toegankelijk te maken via een nieuwe gebruiksvriendelijke interface. Consumenten kunnen hierdoor in een handomdraai beeld en geluid geschikt maken voor een groot aantal verschillende mediaspelers.

Free Studio 5.0 is tevens de laatste gratis versie van dit programma. De steeds verder uitbreidende functionaliteit van Free Studio rechtvaardigt al enige tijd dat ervoor betaald zou moeten worden. Vanaf de volgende nieuwe uitgave, Studio 6.0 genaamd, is dit dan ook het geval. Het bedrijf wil wel de trouwe schare fans belonen voor hun loyaliteit met een gratis download van de eerste commerciële versie van haar software. Hiervoor dien je je op hun nieuwsbrief in te schrijven op deze pagina van hun website. Voorafgaand aan de lancering van Studio 6.0 ontvangen deze deelnemers een activeringscode om het product gratis te downloaden. De volledig vernieuwde en uitgebreide versie 5.0 van Free Studio is per direct beschikbaar als gratis download op www.dvdvideosoft.com.
Bij de installatie kunt u de DVDVideoSoft Toolbar integreren in Explorer of Firefox. Zet deze optie tijdens de installatieprocedure uit als u zoals ik niet zo gek bent op de zoveelste browserplug-in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten