Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

14 februari 2011

Samsung Galaxy S II i9100 specificaties en foto's

Updated: 15/5/2011

De nieuwe Galaxy S II is slechts 8,49mm dik. De originele Galaxy S was nog 9.9mm. Dat maakt hem de dunste Smartphone ooit. Hij heeft een 4,3-inch Super AMOLED Plus scherm (480x800 resolutie), een 1,2GHz dual-core processor met 1GB RAM en 16 of 32GB opslagcapaciteit, het nieuwe Android 2.3 OS (Gingerbread) als besturingssysteem, en weegt slechts 116 gram. Afmetingen:125,3 x 66,1 x 8,49mm

8 megapixel HD videocamera met LED flash. Print nu ook op WiFi printers.
Bluetooth 3.0, DLNA en 4G HSPA+ (max. 21 Mb/s) en een HDMI uitgang via de mini-USB aansluiting (MHL-aansluiting) met apart aan te schaffen adapter. (22 euro)
Klik hier voor een eerste test in het nederlands en klik hier voor een eerste test en gedetailleerd verslag in het engels. Op 20/5 uitgeroepen tot beste smartphone van 2011 door Chip-Online in Duitsland.
De nieuwe Galaxy S II is vanaf  1 mei in Engeland leverbaar, in Nederland vanaf 15 mei. Beste prijs in voorbestelling vanaf 499 euro. Klik hier voor beste prijs in Duitsland, klik hier voor de beste prijs in Nederland. Klik hier voor de officiële Samsung i9100 webpagina. In 55 dagen zijn er van deze smartphone  reeds 3 miljoen (enkel in Europa) over de toonbank gegaan.De Samsung Galaxy S2 (i9100) beschikt daarnaast ook over veel andere prettige functionaliteiten zoals:

WiFi Direct
Naast Bluetooth 3.0 en standaard WiFi ondersteunt de Samsung Galaxy S2 ook WiFi Direct. Dit is een standaard die op termijn waarschijnlijk Bluetooth zal vervangen. Net als met Bluetooth kun je met WiFi Direct draadloos contact maken met andere elektronica (mits die ook WiFi Direct ondersteunen) in je omgeving. Zo kun je je S2 bijvoorbeeld snel koppelen aan een printer of een computer als je een document wilt printen of delen.
Smart TV
Het is mogelijk om video vanaf verschillende Samsung TVs (waaronder de Samsung D7000 en D8000) naar de Samsung Galaxy S2 te streamen. Handig als je bijvoorbeeld een spannende voetbalwedstrijd kijkt waarvan je niets wil missen en je wilt even chips in de keuken pakken. Met twee tuners is het zelfs mogelijk om een tweede TV-kanaal op de Galaxy S2 te ontvangen, voor als je die voetbalwedstrijd helemaal niet wil zien, maar liever South Park kijkt...
Kies Air
De Samsung Galaxy S2 biedt Samsung Kies Air-support voor snel en eenvoudig devicemanagement en draadloze synchronisatie met je PC (via een lokaal WiFi-netwerk). Via Kies Air kan je de content op je telefoon via je PC beheren. Op je PC zie je dan bijvoorbeeld je foto's, video's, muziek en de bladwijzers die op je S2 staan. Ook is je beloverzicht (inclusief gemiste gesprekken) via Kies Air op je PC te bekijken en kan je sms'je versturen vanuit de browser op je computer.
Voice Solution
De Samsung Galaxy S2 ondersteunt Samsung Voice Solution, waarmee het mogelijk is om het toestel via spraakopdrachten te bedienen. Voorlopig werkt dit alleen in het Engels. Tevens wordt Google Voice Search ondersteund, waarmee je in Google met stemopdrachten kan zoeken. Google heeft deze dienst in het Nederlands aangekondigd, maar in de praktijk is de Nederlandse ondersteuning nog zeer gebrekkig.
MMM-widget
Voorgeinstalleerd op de Samsung Galaxy S2 vind je de "MMM-widget", waarbij "MMM" staat voor "Music, Movies en Media". Met deze widget ervaar je je favoriete muziek, films en media waar en wanneer je maar wilt. Via de widget heb je direct toegang tot YouTube, Uitzendgemist, NU.nl, Twitter, Buienrader en FileIndex (voor een overzicht van actuele files).
Polaris Office
Voor degenen die de Samsung Galaxy S2 willen gebruiken als mobiel kantoor, is het toestel voorzien van de voorgeinstalleerde Polaris Office-toepassing. Hiermee zijn verschillende Office-bestanden eenvoudig te bekijken en te bewerken.

Bron voor deze andere prettige funtionaliteiten: PortableGear.nl

2 opmerkingen: