Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

20 juli 2011

Mijn koopadvies voor beste compacte digitale reiscamera's: de Sony Cybershot DSC-HX9V

Na veel lezen en overwegen heb uiteindelijk voor deze camera gekozen en hem (samen met vrienden) als verjaardagscadeau voor mijn dochter aangeschaft.
Naast de uitstekende kwaliteit van de foto' (16 Megapixels) is de Sony HX9V één van de weinige digitale compactcamera's die ook nog eens video in full HD (1080p) kunnen opnemen. Tijdens het filmen kan je zijn 16x zoom blijven gebruiken en het geluid word ook nog eens in stereo opgenomen. Hij heeft ook nog eens een ingebouwde GPS voor geotagging. Daarenboven heb je ook nog eens de mogelijkheid om Panorama en normale foto's in 3D op te nemen, kan je 10 foto's per seconde vastleggen (voor actieopname's) en kan je razendsnel (in 0,1 seconden) autofocussen. En met een prachtig 7,5cm LCD scherm en zijn gewicht van slechts 215 gram is het heel gemakkelijk om deze camera als ideale reiscamera aan te bevelen. En: je hoeft geen expert te zijn om hem optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier voor een uitgebreid testverslag.
Klik hier voor de beste prijs (vanaf 250 euro)
Klik hier voor een overzicht van de beste digitale compactcamera's, hun prijzen en kenmerken.

Update 15/2/2012: Er is binnenkort een opvolger verkrijgbaar: de Sony Cybershot HX20V, 18,2 Megapixel, 20x zoom (25-500mm) vanaf 340 euro. Klik hier voor een vergelijking tussen de 2 toestellen. Klik hier voor een eerste test.

1 opmerking:

  1. Deze heb ik gekocht en ik moet zeggen , een schitterend toestel !

    BeantwoordenVerwijderen