Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

28 augustus 2011

Teufel Concept B 20 luidsprekers: maximaal geluid aan een mini prijs

Ben je op zoek naar een paar uitstekende luidsprekers met een ingebouwde versterker en die toch weinig plaats innemen? Dan kan ik je de Teufel Concept B 20 aanbevelen. Ideaal voor je PC,  je MP3-speler of smartphone. Afm.: 12,4 x 12,6 x 22 cm en 60 Watt.

De conclusie van onderstaande testlink:

"Deze luidsprekerset heeft ons over heel de lijn verrast en al onze verwachtingen overtroffen. Vooral de goede weegave van de basstonen hadden we in zo'n kleine afmetingen niet voor mogelijk gehouden. De prijs van 99 euro (en gratis thuisgeleverd!) doet de concurrentie in deze klasse op zijn grondvesten daveren."

Klik hier voor meer details en bestelinfo.
Klik hier voor een uitgebreid testrapport (duitstalig)

Teufel heeft een zeer uitgebreid gamma luidsprekers in alle prijsklassen en wat hen uniek maakt:

"Je kan alle Teufel luidsprekers acht weken lang proberen, met volledig retourrecht!

Teufel verkoopt direct aan de klant, zonder tussenhandel. Traditiegetrouw. Uit overtuiging. En dat met een goede reden: de klant daadwerkelijk koning te laten zijn. Want nadat je dankzij de catalogus of de website over je nieuwe set hebt gedroomd, volstaat een fax of een telefoontje met de hotline in Berlijn. Of nog makkelijker: bestel direct online. Slechts een paar dagen later – een beetje tijd voor een goede afwikkeling moet je ons gunnen – kun je in je woning precies dat beleven, wat je je hebt voorgesteld: het beste geluid, de diepste bassen, ongelooflijke dynamiek en een gestructureerd muzieklandschap. En wanneer dat niet het geval is, stuur je de luidsprekerset terug en we hebben het er niet meer over. Wanneer je de kartonnen dozen bewaard en de luidsprekers weer origineel verpakt, is de retourzending binnen de eerste 14 dagen zelfs kosteloos. Bij twijfel stuurt Teufel ook een tweede set toe, om zo de ultieme audio-set te kunnen vinden." (dit is een uitreksel uit hun verkoopsvoorwaarden)

Mag het een maatje groter zijn (25,4 (H) x 17,8 (B) x 19,7 (D) dan kan ik de Audioengine A5+ aanbevelen, een actieve speakerset met 2x50W RM vermogen, wel pas vanaf 339 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten