Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

2 september 2011

Asrock CoreHT 252B: nieuwe krachtige en betaalbare mini PC

de Asrock CoreHT 252B

Met deze computer haal je alles in huis wat je nodig hebt om je digitale media vanuit je luie stoel te bedienen en op je TV te bekijken (zonder een laptop op je schoot). Je hoeft enkel je huidige bestanden naar zijn harde schijf te kopiëren (of je externe harde schijf, USB-stick, geheugenkaartje of NAS-server erop aan te sluiten) en je bent klaar.

Door zijn kleine afmetingen (19,5 cm breed, 7 cm hoog en 19,5 cm diep), kan je hem ook zonder moeite onder of naast je TV zetten en vooral, hij is bijna geruisloos.
Surfen op het internet, films afspelen die op je PC staan, BluRay's, DVD's en CD's afspelen, je muziek beluisteren, bestanden op je PC bekijken, ... , alles wordt mogelijk!

Met de Asrock CoreHT 252B haalt u een krachtige nettop (= kleine computer die weinig energie verbruikt) in huis. In de compacte en stijlvolle behuizing zitten onder andere een krachtige Intel Core i5-2520M processor met geintegreerde Intel HD Graphics 3000 videokaart, 4GB DDR3 intern geheugen en een 500GB harde schijf. De ingebouwde Blu-ray speler zorgt voor een nog uitgebreidere HD ervaring. En als je nog geen losse BluRay-speler bezit, is het zeker interessant, vermits je dan geen extra 100 à 200 euro voor zo'n toestel dient uit te geven!

Bediening
Met de bijgeleverde afstandsbediening

Aansluitingen
Niet alleen de snelheid van de Asrock CoreHT 252B is vernieuwend, ook het aantal aansluitingen. Zo biedt deze nettop u 4x USB 3.0 aansluitingen (2x voorzijde, 2x achterzijde), een HDMI 1.4 poort met 3D ondersteuning, een eSATA3 poort en een Gigabit LAN poort. In combinatie met de ingebouwde 802.11b/g/n netwerkadapter zorgt dit ervoor dat deze gemakkelijk te integreren is in uw thuisnetwerk.
THX gecertificeerd
De Asrock CoreHT biedt niet alleen 3D ondersteuning, maar is tevens THX gecertificeerd. Door middel van de HDMI 1.4 poort kunt u genieten van 7.1 HD audioformaten zoals Dolby True HD en DTS Master Audio

Prijzen vanaf 670 euro (Windows 7 niet bijgeleverd), een koopje als je ziet wat je voor deze prijs krijgt! Klik hier voor de goedkoopste online prijzen. Klik hier voor een uitgebreide test.

Ook verkrijgbaar met een Intel Core i3 2330M processor en BluRay speler: vanaf 550 euro (model 233B)

Klik hier voor meer gedetailleerde info op de website van Asrock (nederlandstalig)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten