Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

16 oktober 2011

Betaalbaar mobiel internetten in het buitenland met "Droam"

Met de herfstvakantie voor de deur zoeken velen een oplossing voor te duur mobiel internet in het buitenland. Het Nederlandse Droam biedt een alternatief voor de veelal dure internettarieven van de Nederlandse en Belgische providers.

Als je naar het buitenland gaat dan huur je bij Droam een volledig geconfigureerde mobiele draadloze router. Deze draadloze router, die je per post ontvangt en kan terugsturen, creƫert een WiFi hotspot, die je maximaal met vijf apparaten (bijvoorbeeld je smartphone en twee laptops) draadloos kan gebruiken. De draadloze router staat in verbinding met een buitenlands mobiel netwerk en zorgt voor de data-afhandeling op 3G snelheid.

Mobiel internet van Droam is fors goedkoper dan losse MB's bij je eigen provider:

Voor 65 euro krijg je bij Droam een maand lang 1 GB inclusief bruikleen van de router. Elk (deel van een) volgende gigabyte kost 45 euro.

Er is ook een 50MB / dag bundel voor als je minder internet. Deze kost 27,50 voor de eerste dag en 3,50 euro voor elke volgende dag. Voor enkele landen gelden afwijkende prijzen. Kijk daarvoor op de droam prijzenpagina.

Klik hier voor meer info.

Update 1/3/2012: Het toestel dat bij Droam geleverd wordt kan je ook zelf aanschaffen en dan ter plaatse een sim-kaartje met data tegoed kopen. Wel oppassen: bij gebrek aan knopjes zul je wel eerst de pincode van je simkaart moeten halen.
Het gaat hier om de Huawei Mobile Wifi E586, leverbaar vanaf 99 euro.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten