Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

6 oktober 2011

Een LED TV met een diameter van 152cm (60 inch) voor 1400 euro?


Voor wie op zoek is naar een extra grote tv en toch minder als 1500 euro wil uitgeven, dan kan dat nu voor het eerst met de nieuwe Sharp LC-60LE635E. Het is een LED televisie (zonder 3D) met een doorsnede van maar liefst 1,52 meter (60 inch). De ideale kijkafstand voor een scherm met deze diameter is slechts 3,4 meter. Een supergrote televisie, maar dankzij de Edge LED-technologie zeer slank en voorzien van veel mogelijkheden.

Zo kun je hem draadloos aan je thuisnetwerk aansluiten om je video’s, muziek en foto’s via de meegeleverde Wifi dongle, vanaf een computer of notebook naar de televisie te streamen. Hij valt bovendien in energieklasse A+ en is dus ondanks zijn grote formaat, heel energiezuinig.

Naast de vele internettoepassingen heeft de LC60LE635E nog vele andere mogelijkheden. Zo maakt hij gebruik van de 100 hertz technologie, heeft vier HDMI, een PC en maar liefst drie USB-aansluitingen. Die laatste kun je gebruiken voor het makkelijk afspelen van je mediabestanden.

Klik hier voor de beste prijs.
Klik hier voor meer info

1 opmerking:

  1. Heeft u ook een visie over gebogen tv schermen?
    Welke tv raadt u vandaag aan?

    BeantwoordenVerwijderen