Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

3 februari 2012

Goedkoop je Wi-Fi signaal in huis versterken?

2 aanbevelingen:

1. Koop een WLAN Repeater (ook wel Wireless Range Extender genoemd)

Deze zijn bedoeld om het dekkingsgebied te vergroten en de signaalsterkte te verhogen van een bestaand draadloos netwerk en zo "dode zones" te elimineren.
Hiermee houdt u een bestaand draadloos netwerk ongewijzigd en wordt het bereik van het netwerk aanzienlijk vergroot. Dit biedt de vrijheid om overal ononderbroken van het Internet gebruik te maken, bijvoorbeeld in grotere huizen, hotels of kleine kantoren, zonder dat u over het bereik hoeft in te zitten.

Mijn koopadvies: De TL-WA830RE van TP-Link heb je al vanaf 27 euro en is één van de snelste in zijn categorie en tevens de goedkoopste. Dit toestel kan tevens ook als Wireless Access Point geconfigureerd worden.

2. Koop een Powerline adapter set met Wi-Fi mogelijkheid

Aan de ene adapter koppel je je internet aan via je router met een netwerkkabel, en de andere (met Wifi mogelijkheid) stop je in een stopcontact in de ruimte waar je Wi-Fi signaal zwak is.

Mijn koopadvies: de TL-WPA281KIT van TP-link heb je als vanaf 60 euro voor 2 adapters.
Een extra losse adapter met Wi-Fi heb je al vanaf 39 euro.

1 opmerking:

  1. Of gebruik firmware van dd-wrt, zo kan je je oude Linksys of andere router omvormen tot repeater...

    http://www.dd-wrt.com

    BeantwoordenVerwijderen