Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

17 mei 2012

2 Outlook bestanden (2x PST files) synchroniseren

Als je 2 (of meer) PC's hebt waar Microsoft Outlook op beide PC's geïnstalleerd is (en geen Microsoft Exchange Server of Microsoft Exchange Online hebt), heb je op elke PC een andere .pst file. Wijzigingen die je op één PC uitgevoerd hebt of e-mail's die van één PC verzonden hebt, zijn dan op de andere PC's niet uitgevoerd of niet aanwezig.

Een handige tool is dan de Synch2PST software (14 dagen gratis te proberen):

Sync2PST synchroniseert Microsoft Outlook PST files. Het programme synchroniseert Oulook folders tussen verschillende PC's zonder server je kan dit ofwel via een extern USB-apparaat (USB-stick, USB-harde schijf), ofwel via een gedeelde netwerkfolder (LAN) (bv. op je NAS of thuisnetwerk), via een gedeelde PST file.

Je kan manueel of automatisch synchroniseren.
Met een paar muisklikken synchroniseer je belangrijke Outlook e-mail's, contactpersonen, taken en agenda afspraken, in plaats van telkens de complete PST file van de ene naar de andere PC's te moeten kopiëren. Je kan zelf bepalen wat wel of niet gesynchroniseerd moet worden. Met Sync2PST kan je ook bepaalde Outlook folders met vrienden, familie of medewerkers synchroniseren.

Klik hier voor meer info en om Sync2PST te downladen.
Een licentie kan je na de proefperiode van 14 dagen aanschaffen voor 28 euro.

Als je ook 2 outlook bestanden met je Gmail-account, met je smartphone of met je tablet computer wil synchroniseren, klik dan hier voor een gedetailleerd artikel.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten