Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

19 juni 2012

Microsoft toont Surface-tablets van 10,6" met ARM- en Intel-cpu's

 Microsoft presenteerde gisteravond zijn "Surface" tablet computers voor Windows 8.

Een opvallende koerswijziging bij Microsoft: het softwarebedrijf bouwt voor het eerst een eigen pc. De Surface tablet pc die gisteren werd aangekondigd is het Windows-alternatief  voor de Apple iPad. Windows werd groot omdat Microsoft zijn systeem altijd in licentie gaf aan meerdere pc-fabrikanten. Maar vaste partners als HP en Dell lijken nu op de tweede plaats te komen.

2 modellen zullen leverbaar worden:

- 1 model met een ARM-processor als concurrentie voor de huidige tablet markt. 10,6 inch HD touchscreen, 676 gram en 9,3mm dik.
- 1 model met krachtige Intel Ivy Bridge processor dat zich positioneert als volledige PC met alle Windows mogelijkheden (zoals bij Ultrabooks en laptops). 10,6 inch Full HD touchscreen, 903 gram en 13,5 mm dik.

Beide modellen hebben een uitklapbare standaard en zijn leverbaar met magnetische hoes met ingebouwd (extreem dun) toetsenbord, de "touch cover". Deze hoes kan omgeklapt worden, dient als beschermhoes en als aan/uit schakelaar.

Klik hier voor meer details over de toestellen.

Prijzen en beschikbaarheid:

Het model met ARM processor (met Windows 8 RT) zal competitief geprijst zijn met andere verkrijgbare tabletcomputers (400$) en zullen leverbaar worden bij de lancering van Windows 8 in het najaar. November 2012?

Prijzen voor de modellen met Intel Ivy Bridge processors (met Windows 8 Pro) zullen vergelijkbaar zijn met andere modellen Ultrabooks of laptops  met dezelfde specificaties (1000$) en zullen 3 maanden na de lancering van Windows 8 leverbaar worden. December 2012?

De toestellen zullen te koop aangeboden worden in de bestaande Microsoft winkels en bij bepaalde geselecteerde online webshops. Hoe zal de markt op dit distributiesysteem gaan reageren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten