Index per productcategorie

Plaats je muisaanwijzer op een afbeelding en je krijgt de omschrijving van de productcategorie te zien. Klik op een categorie om al mijn artikelen over dat onderwerp te lezen:
Best Price

27 maart 2011

Gewone SSD nog niet snel genoeg?


Updated: 15/7/2011

De RevoDrive 3 is nu gelanceerd: klik hier voor meer info

De nieuwste SSD van OCZ, de RevoDrive X2 is het snelste dat je op dit ogenblik in je PC (niet in een notebook) kan stoppen. Zijn prestaties doen een gewone inbouw SSD (zoals ik er één heb), nog verbleken. Bekijk de video!!!

Het gaat hier om de OCZ RevoDrive X2, verkrijgbaar met een opslagcapaciteit vanaf 100GB tot 960GB! Het is PCI-Express insteekkaart en is 3x sneller dan een Intel SSD! (750 MB/sec. leessnelheid. Binnenkort zijn ook de nieuwe RevoDrive 3 en RevoDrive 3 X2 leverbaar en daar zijn leessnelheden tot 1500MB/seconde mee haalbaar. Met deze reeks wordt TRIM wel ondersteund. Klik hier voor meer info. Deze nieuwe drives zal in 240GB zo'n 550 euro gaan kosten


Het RevoDrive x2 100GB model is hier verkrijgbaar vanaf 310 euro. Het 240GB model vanaf 470 euro
Niet goedkoop natuurlijk, maar je zal het verschil wel merken.Klik deze link voor een uitgebreide test.

Klik op deze link om mijn artikel: "Snelheidsvergelijking SSD's en harde schijven: koop een SSD!!!" nog eens te bekijken.

2 opmerkingen:

  1. ik had met mijn 2tb harde schijf een window index van 6,8 en de rest is alles 7,5 ik denk nu stop ik er een ssd in van kingstone 128g nu kom ik maar tot 6,7 dus bij mij is het langzamer geworden want merk nix van sneller hoe kan dit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik denk niet dat de Windows index geoptimaliseerd is om een juist snelheidsoordeel over SSD's te geven. Probeer eens met enkele andere benchmarks. Met je SSD start je Windows nu toch wel veel sneller op als vroeger? Of niet?

    BeantwoordenVerwijderen